BKM Express Nedir?

bkm-express-nedir

BKM Express e-ticaret dünyasında oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Bu konu hakkında pek çok kişi BKM Express’in ne olduğu, nerede kullanıldığı ve nasıl kullanıldığı gibi detayları merak etmektedir. Kart sahibi olan kişiler, kartlarını BKM Express üzerinden kaydederek alışverişlerini gerçekleştirebilirler.

Bunun için de kart bilgilerini internet üzerinden paylaşmalarına da gerek bulunmamaktadır. E-ticaret yapan iş yerleri BKM Express üye iş yeri oldukları zaman çok daha fazla müşteriye ulaşma imkanını da elde edebilirler.

BKM Express Avantajları Nelerdir?

Dolandırıcılık vakalarının yaşandığı günümüzde, internet üzerinden alışveriş yapmak tedirginlik meydana getirirken BKM Express avantajları ile karşımıza çıkmaktadır. BKM Express sayesinde insanlar kart bilgilerini paylaşmalarına gerek kalmadan alışverişlerini gerçekleştirebilirler.

Aynı zamanda kartlarını yanlarında taşımalarına da gerek kalmaz ve böylelikle de işlemlerini çok daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. BKM Express ile alışveriş yapmak isteyen kişiler kendi belirledikleri şifreleri ile de alışverişlerini son derecede güvenli bir şekilde tamamlayabilirler. Bu avantaj sayesinde müşteriler, taksit yapma imkanını da elde etmelerinin yanı sıra puan kazanarak oldukça karlı çıkabilirler.

BKM Express’e Nasıl Üye Olunur?

İnternet üzerinden alışverişlerini daha kolay ve güvenilir bir şekilde yapmak isteyen kişiler BKM Express’e kolay bir şekilde üyeliklerini gerçekleştirebilirler. Bunun için ilk olarak BKM Express Hesabı açın alanına gelmeleri gerekir.

Bu alanda e-posta adresleri ve kendi belirleyecekleri şifreleri ile kolaylıkla üyeliklerinin ilk adımını tamamlayabilirler. BKM Express üyelik için daha sonrasında kart bilgileri adımından kart bilgilerini tanımlamaları gerekmektedir.

Son adımda ise bankalarında kayıtlı olan cep telefonu numaralarını göndererek doğrulama işlemlerini tamamlamaları ve böylelikle de kart ekleme işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Bu adımları eksiksiz bir şekilde tamamlayan kişiler BKM Express üyeliklerini gerçekleştirerek alışverişlerini çok daha kolay ve güvenilir hale getirebilirler.

BKM Express Üzerinden Nasıl Alışveriş Yapılır?

İnternet alışverişlerinin daha güvenilir ve kolay olması adına BKM Express üzerinden alışveriş yapmak isteyen kişilerin öncelikle bu alana üye olmaları gerekmektedir. Daha sonrasında ise iş yerinin ödeme sayfasında yer alan “BKM Express ile Öde” seçeneğini seçmeleri gerekmektedir.

Daha sonrasında ise açılan BKM Express sayfası üzerinde kullanıcı isimlerini ve şifrelerini girerek girişlerini gerçekleştirmeleri gerekir. Bu adımları tamamlamaları sonrasında ise kartlarını ve ödeme şekillerini belirlemeleri gerekir. Kartlarının kayıtlı olduğu cep telefonu numaralarına gelen kod ile doğrulama işlemini gerçekleştirmeleri ile birlikte alışverişlerini gerçekleştirebilirler.

BKM Express Nasıl Para Gönderilir?

Günümüzde internet alışverişlerinin en kolay ve güvenilir ödeme yollarından birisi de BKM Express avantajı olmaktadır. Pek çok e-ticaret alışverişi yapan müşteri, ödemelerini BKM Express üzerinden hem kolay hem de güvenilir bir biçimde gerçekleştirmektedir. Bu noktada BKM Express hakkında en çok merak edilen konulardan bir tanesi de para gönderme işlemlerinin nasıl gerçekleştirildiği olmaktadır. BKM Express para göndermek adına ilk olarak BKM Express’in uygulamalarını indirmeleri gerekmektedir.

iPhone ya da Android için uygun olan indirilmesi ilk adımdır. Daha sonrasında ise indirilen uygulama içerisinde yer alan “Para Gönder” alanına gelinmesi gerekmektedir. Bu seçeneğin kullanılması için kart numarasının da girilmesi gerekmektedir. Bu adımları tamamlayan kişilerin daha sonrasında ise para gönderecekleri kartlarını, ödeme türlerini ve tutarlarını belirlemeleri gerekmektedir. Bu adımları belirlemeleri ardından BKM üzerinden para gönderme işlemlerini kolay bir biçimde gerçekleştirebilirler. Bu sayede de e-ticaret siteleri üzerinden yapacakları alışverişler için ödeme işlemlerinin çok daha güvenilir olmasını sağlayabilirler.

Yazı dolaşımı

Mobil sürümden çık