İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. E-Ticaret

Facebook Hisseleri Düşüyor

Facebook Hisseleri Düşüyor
+ - 0

Facebook hacklendi mi? Facebook hisseleri neden düşüyor? Kullanıcılar Facebook adresine neden giremiyor? Facebook ile ilgili sosyal medya üzerinde dönen haberler gerçek mi? Facebook alan adı satışta mı? Twitter’dan gelen yorumlar ve twitter kurucusu JACK in yaptığı yorumlar…

Kullanıcılar facebook adresine uzun süredir erişemiyor. Şirketin hisselerinin düşmeye başladığı sosyal medya üzerinde hack ve çalınma olaylarının ardından hemen geliyor. Facebook çalındı mı? Facebook alan adı satışa mı çıkarıldı? Facebook hisseleri neden düşüyor? Facebook’a üye olan milyonlarca kullanıcıya ne olacak? İşte merak ettiğiniz tüm soruların cevabı bu haberde

Facebook’a siber saldırı olduğu son saatlerde sürekli konuşulmakta. Facebook tarafından twitter’da açıklama yapılması da kullanıcıları oldukça şüphelendirdi. Facebook hisselerindeki düşüşün sebebi sadece hack veya kullanıcıların web sitesine girememesi mi?

Facebook %5 değer kaybetti! Hack ve alan adı satışı haberlerinden sonra Facebook şirketinin değer kaybı oldukça hızla ilerliyor. Kaynaklara göre Facebook şirketi daha şimdiden %5 değer kaybetti.

Facebook değer kaybediyor!

Facebook’un değer kaybı Twitter ve form siteleri olmak üzere çoğu internet sitesinde hemen hemen yayınlanmaya başladı.

Facebook alan adı satışta mı?

Facebook alan adının satışa çıkarıldığı bir çok kaynak tarafından artık resmen doğrulanmaya başladı!

Facebook alan adının satışa çıkarıldığına dair görseller! Öte yandan şirketin bu problemi daha sabah saatlerinde yaşamaya başladığı da bilinmekte. Newyork Times haberine göre çalışanlar sabah saatlerinde Facebook binasına giremedikleri için binadan ayrılmak zorunda kaldılar! Facebook çalışanları neden binaya giremedi? Facebook hacklendi mi? Facebook alan adı satışta mı? İşte tüm  bu soruların olasılığını yükselten olaylar bunlar.

Who is sorgusuna göre Facebook satışa çıkarıldı! Bunu kim yada kimlerin yaptığı şuan bilinmemekle birlikte hangi hacker grubunun da üstleneceği konuşulmakta.

thumbnail_Ekran-Resmi-2021-10-04-21.40.11

Furniture AR‘ı duydunuz mu?

Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile müşterileriniz ürünlerinizi evinde anında görebilsin! AR Teknolojisi firmanıza özel yazılım ile entegre edelim. Ürünleriniz müşterileriniz tarafından anında deneyimlenebilsin.

Furniture AR, Artırılmış Gerçeklik teknolojisini kullanarak ürünlerinizi müşterileriniz için evinde görebilmesine olanak sağlar! Sizde Furniture AR hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edip, hemen bizimle bir zoom toplantısı yapabilirsiniz!

Tıkla Furniture AR hakkında bilgi al!

AR-1

Yorum Yap