İlginizi Çekebilir
  1. Ana Sayfa
  2. E-Ticaret

Facebook hacklendi mi? Facebook domainin satışa çıkarıldığı doğru mu?

Facebook hacklendi mi? Facebook domainin satışa çıkarıldığı doğru mu?
+ - 1

Facebook hacklendi mi? Facebook ne zaman açılır? Whatsapp mesajlarımız neden gitmiyor? Instagram neden yüklenmiyor? İnternette bir problem mi var? Facebook’un domainin satışa çıkarıldığı doğru mu? İnternette yayılan görseller haberlerin doğruluğu nedir?
İşte tüm sorularınızın cevabı bu yazıda!

Son saatlerde kullanıcıların facebook.com adresine giremediği bilinmekte. Ardından Instagram’a da sıçrayan bu olay şuan tüm sosyal medya ve dünya tarafından ilgi ile takip edilmekte. Öte yandan internet ortamına düşen bazı bomba iddialar var. İşte Facebook hacklendi mi? Facebook domaini mi çalındı? Facebook domaini çalındığını duyan kullanıcılar şuan ne yapmalı? Tüm sorularınızın cevabını almak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Facebook’a siber saldırı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Facebook Twitter’dan yaptığı açıklamada durumdan haberdar olduklarını bildirse de çoğu kullanıcı bu durumdan çok rahatsız ve panik halinde. Öte yandan mesajlaşma servisi Whatsapp’ın da çökmesi ile bu durum oldukça ciddi bir hal almaya başladı. Facebook’un çökmesinin zararı şuanlık açıklanmasa da internette facebook.com alan adresinin satışa çıkarıldığına dair oldukça ciddi görseller ve iddialar bulunmakta.

Kullanıcılar Who.is sorgu servisinde yaptıkları sorgulamadan sonra gördükleri manzara karşısında şoka düştü. Çoğu kullanıcı facebook.com alan adresinin satışa çıkarıldığını belirtmekte. Peki facebook.com adresi hacklendiyse milyonarca kullanıcı ne yapacak? Bu soruların cevabı şuan bilinmese de kullanıcılar şuan Facebook şirketinden bir açıklama bekliyor. Şirket ise Twitter hesabından yaptığı açıklama dışında herhangi bir açıklama yapmadı. İşte facebook.com alan adresinin who is sorgusu.

Who is sorgusuna göre Facebook satışa çıkarıldı! Bunu kim yada kimlerin yaptığı şuan bilinmemekle birlikte hangi hacker grubunun da üstleneceği konuşulmakta.

thumbnail_Ekran-Resmi-2021-10-04-21.40.11

İşte gördüğünüz üzere who is sorgusunda facebook.com alan adının çalındığına dair ciddi bir görüntü bulunmakta. Who is sorgusuna göre facebook.com çalındı ve satışta. Kullanıcılar şuan facebook.com alan adresinin ne zaman açılacağını merak ediyor. Öte yandan çöken Whatsapp, Instagram gibi platformlardan şuanlık bir açıklama yok. Facebook veri merkezinde bir problem çıktığı tahmin edilse de Whatsapp ve Instagram neden bu kadar etkileniyor?

thumbnail_Ekran-Resmi-2021-10-04-22.24.47

Twitter kurucusu JACK DORSEY Facebook alan adının satışa çıkarılması  ile ilgili bir tweet paylaşarak adeta Facebook ile dalga geçti. Jack Dorsey paylaştığı tweet üzerinde Facebook alan adının fiyatını sordu! Twitter kullanıcıları facebook kullanıcılarını hedef alan tweetleri ile adet dalga geçiyor. Bazı yabancı basın kaynaklarına göre Facebook çalışanları sabah ofise girmek istediklerinde giriş rozetlerinin çalışmadığından bahsetti. (Newyork Times) Facebook çalışanlarının şirket içi sistem ve iletişimin çökmesi sebebiyle ofisten ayrılmaya başladıklarını yazdı! Öte yandan binaya giriş kartlarının çalışamaması binaya girişin engellendiğini öne sürüyor!

Furniture AR‘ı duydunuz mu?

Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile müşterileriniz ürünlerinizi evinde anında görebilsin! AR Teknolojisi firmanıza özel yazılım ile entegre edelim. Ürünleriniz müşterileriniz tarafından anında deneyimlenebilsin.

Furniture AR, Artırılmış Gerçeklik teknolojisini kullanarak ürünlerinizi müşterileriniz için evinde görebilmesine olanak sağlar! Sizde Furniture AR hakkında bilgi almak için web sitemizi ziyaret edip, hemen bizimle bir zoom toplantısı yapabilirsiniz!

Tıkla Furniture AR hakkında bilgi al!

AR-1

Yorum Yap

Yorumlar (1)

  1. 2 sene önce

    I do not even know how I ended up here, but I thought this post was good.

    I do not know who you are but certainly you’re going to a famous
    blogger if you aren’t already
    Cheers!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir